torstai 31. maaliskuuta 2016

Auts

Tästä tulee lyhyempi postaus koska sairaalan verkko ei salli bloggeria joten voin kirjoittaa vain kännykällä sen omalla nettiyhteydellä.


Niin tosiaan, niin kovasti kuin kevättä odotinkin, on sen osalta suunnitelmat nyt vähän muuttuneet. Putosin viime viikolla Consensin selästä, yhdestä selkänikamasta murtui pala irti ja toiseen tuli pieni murtuma, lisäksi yksi nikama meni vähän vinoon. Positiiviseksi tässä osoittautuikin se, että tuo varsinainen murtuma oli niin paha että se oli pakko leikata. Nyt on alaselkä ruuvattu kasaan ja voin taas pikkuhiljaa lähteä liikkelle, pääsen pian kotiin ja pystyn elämään suht normaalisti heti. Yleensä nikamamurtumia ei leikata jolloin koko luutumisaika 6-8 viikkoa on oltava paikallaan, kaveripiirissä useampi henkilö on ollut tämän takia 2kk sairaalassa täysin vuodelevossa.


Itsellä on nyt ratsastuskielto sen pari kuukautta ja muukin urheilu on tauolla, mutta luojan kiitos voin muuten olla ihan normaalisti. Nyt olen vielä melkoisessa kipulääkepöllyssä joten saa nähdä kuinka hyvin elo sujuu kun pillerit vähenee.


No se siitä. Huutokauppa sujui meidän tallin hevosten osalta ihan kivasti, olisin kovasti halunnut mennä paikan päälle mutta minkäs teet. Tuleehan noiya uusia. Anterosta on vielä yksi ratsastuskuva jonka laitan tähän postaukseen kun pääsen kunnon yhteyden päähän. Me nyt sitten vähän lomaillaan, hepat ja minä.

2 kommenttia:

 1. Nyt vasta löysin takaisin tänne uuteen blogiisi.

  Uteliaisuuttani kysyn, että mitä miehesi tuumasi Anteron alkumetrien ratsastuksesta - pitikö puoliverisiin verrattuna millaisena kokemuksena?

  Kovasti tsemppiä toipumiselle, toivottavasti kuntoutuminen sujuu odotetusti ja pääset takaisin vauhtiin!

  VastaaPoista
 2. Moikka, ei hän tainnut sitä kovin erikoisena pitää. Kehui vain äärettömän miellyttävää laukkaa, ja onhan se suokin laukka ihan erilaista kuin noiden Hienojen Kilpahevosten schwungi. Sanoin silloin vitsillä että se on selkävaivaisten ratsu, alan vuokraamaan sitä kaikille tuttavapiirin selkävammaisille (joita riittää :P ). Heh heh, ei ehkä tarvitsekaan.

  Mies on ratsastanut myös ihan "oikeilla" kylmäverisillä Verdenin jossain näytöksissä, siis sellaisilla tosimuhkuilla. Ja onhan noita puokkeja joka lähtöön myös, en usko että Antero sen kummemmin erottui joukosta, kuin korkeintaan positiivisesti istumismukavuuden ja käytöksen suhteen.

  VastaaPoista