maanantai 2. marraskuuta 2015

Muisteloja

Pitipä oikein miettiä mitä erityistä tässä noin parin vuoden blogitauon aikana olisi tapahtunut... Eipä oikeastaan mitään hurjan merkittävää. Mieheni lopetti kokopäivätyön hannoverliitossa ja ryhtyi yrittäjäksi tässä kotona, mutta sitäkään ei juuri nyt oikein meinaa muistaa koska hän on siellä kyllä töissä "sesonkiaikaan" eli huutokauppa-aikoina, kuten nyt. No tätä rupeamaa kestää enää lauantaihin, jolloin on vuorossa marrashuutokauppa.

Hevoset ovat tosiaan tainneet vaihtua kokonaan ainakin siis niiden osalta joista blogissa kerroin. Siitostammat toki pysyvät mutta niiden kanssa minulla ei ole mitään tekemistä. En muista kerroinko edellisessä blogissa mieheni ja isänsä omistamasta tammasta Carly (jolla ei tuolloin toki ollut vielä nimeä... suku Contefino-Stakkato), se myytiin sittemmin meidän aiemmalle työnantajallemme mutta sen varsa D'inzeosta on yhä meillä ja se on ehkä vähän astetta lupaavampi estehevonen, lisäksi kaunis ja hyvätapainen. Nimeähän silläkään ei toki vielä ole.
Se on nyt lähdössä jossain vaiheessa eräälle vähän nimekkäämmälle myyntitallille myytäväksi, meillä kun ei sellaiseen ole oikein aikaa eikä kontakteja. Huutokauppaan tätä ei voi laittaa koska emällään on vain "puolikas polttomerkki" sen isän jäätyä aikoinaan yllättäen viime metreillä hannoverin ykköskantakirjan ulkopuolelle.

Muuten meillä on tässä pari toimeksiantona myynnissä olevaa tavallisempaa hevosta ja pari päivää sitten tuli neljä ratsutettavaa. Lisäksi kaikki omasta takaa tulevat vielä laitumella ja siellä on varmasti kymmenisen ratsastettavaa eli kyllähän tässä ajan saa kulumaan vaikka mies ei enää joka päivä töissä käykään. Siellä ei tosin ihan täysin raakoja muistaakseni ole ainakaan useampaa, vaan kaikilla on jo tehty jotain.

Itse ratsastelen vain Consensilla ja tulevaisuudessa toivottavasti Anterolla. Toki noiden nuortenkin selässä saattaisin hyvällä tuurilla pysyä, mutta kun mies on sen alan ammattilainen niin turha minun on sinne punnertaa. Niiden kanssa riittää kuitenkin muutakin puuhaa kuin se ratsastus.

Consens on tässä taas enemmän ja vähemmän lomaillut koska en ole yksinkertaisesti ehtinyt kuin viedä sen aamulla laitumelle. Viime viikolla ehdin kerran selkäänkin...


Täytyy tässä talven mittaan vähän ryhdistäytyä ja ratsastaa ihan kunnolla. Tähän asti en ihan rehellisesti ole ehtinyt, mutta nyt kun kuopus aloitti päiväkodissa pystyn taas aamupäivät tekemään töitä ja siinä jossain välissä onnistuu ratsastuskin ainakin teoriassa. Huomisesta alkaen minulla on lomalle lähtevän kouluvalmentajan hevonen huolehdittavana ja palkaksi aion pyytää jossain vaiheessa hieman treeniä, jahka nyt taas ollaan päästy hiukan säännöllisempään työrytmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti